Presentkort Vinprovning


Vill du ha ett fint presentkort hos oss på Vinprovning Stockholm att ge bort till någon ordnar vi självklart det!

* OBS! Från och med 1 Maj 2018 upphör vi tillfälligt med att sälja presentkort. Vi hoppas att inom kort kunna erbjuda presentkort åter igen. Kunder som redan har ett presentkort kan naturligtvis fortfarande nyttja dessa.

Ett presentkort på Vinprovning är giltig ett år f.r.o.m beställningsdatumet. Med ett presentkort kan personen själv bestämma tid och plats som passar dem bäst.

Att göra en bokning med ett presentkort går till på samma sätt som när du gör en vanlig bokning “(bokningsinfo)” förutom att du skriver in värdekoden som finns på ditt presentkort.
Det går bra att boka en provning på ett datum efter utgångsdatumet på presentkortet förutsatt att bokningen görs innan utgångsdatumet.

För att beställa ett presentkort går det till på följande sätt:

  •  Fyll i formuläret till vänster, välj champagnepronving eller vinprovning, antal personer, standard eller lyx. (märk väl att champagneprovning ej har lyxprovningar som val) Fyll sedan i adress och kontaktuppgifter, kontrollera att uppgifterna stämmer och klicka sedan på ”Beställ”
  • När du beställt ditt presentkort kommer du få det skickat hem i brevlådan
  • Du kommer också att få en kopia av presentkortet samt en faktura bifogade som PDF-bilagor i ett bekräftelsemail då du genomfört din beställning
  • När fakturan är betald går det att boka provning hos VinprovningStockholm.se

Obs! Har du ett presentkort hos oss gäller det ej som betalning på plats. Du behöver anmäla plats i god tid, samt få en bekräftelse.

Tänk på att en vinprovning oftast är trevligare om man har med sig sällskap.

Priser vinprovningar:

  • Vanlig Vinprovning – 545kr/person + 20kr (i frakt och tillverkning
  • Amaroneprovning – 595kr/person + 20kr (i frakt och tillverkning)
  • Champagneprovning – 595kr/person + 20kr (i frakt och tillverkning)
  • Exklusiv alt. Lyx Vinprovning – 850kr/person + 20kr (i frakt och tillverkning)

————————————————————————————————————

Vid övriga frågor eller mer information om presentkort finns vi på mail eller telefon. Då vi ofta har provningar och eller är på möten, kan vi ha svårt att svara i telefon. Kontakta oss därför gärna i första hand via E-mail.

E-mail: info@vinprovningstockholm.se
Telefon: 08-522 454 23

Vi har telefontid mellan 08:00 –17:00.
Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.